«

»

Okt 02

Nytt, men ändå inte!

Min blogg har flyttat! Den är inte hostad på wordpress längre utan nu finns den på en egen domän. Pga detta kan det finnas en del detaljer som ännu inte fungerar perfekt. Om du hittar något säg till mig.

En sak som jag redan vet inte funkar är länkarna till mina gamla you-tube videor, men jag kommer att fixa dessa så snart jag hinner. Jag har i alla fall fixat dem på de inlägg som gäller detta läsår!

3 kommentarer

 1. Peter Ellwe

  Kul och grattis till egen domän!
  Vet inte hur många som följer din RSS sedan tidigare, men tänk på att RSS adressen förändras. Har du använt feedburner tidigare går det att peka om adressen till din nya och alla ser dina kommande inlägg utan problem.

  Om inte så riskerar du att tappa läsare via RSS.

  /Peter

  1. Magnus Dahlström

   Det har jag inte ens tänkt på… Hoppsan.

 2. Martina

  Hej
  Försöker komma åt gamla nationella prov , men lyckas ej.
  /martina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>