«

»

aug 05

Sommarskola – dag 4

Den fjärde dagen var ungefär som den tredje. Eleverna i “eftermiddagsgruppen” är jättebra, de räknar på och sköter sig. De är dessutom riktigt trevliga. De flesta gör framsteg, det är tydligt, men jag önskar att fler av dem gick på morgonens mattestuga… Jag börja också tvivla på om sommarskolehäftet är rätt för alla.

Dagens lektion handlade om andragradsfunktioner och andragradsekvationer. Jag hade tyvärr inte tid att lägga in alla exempel vi tog på tavlan, men viss nytta har ni nog av genomgången. Videon ligger nedan:

Jag har också uppdaterat filmen om räta linjer för dag två som jag lovat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>