«

»

aug 04

Sommarskola – dag 3

När jag skriver detta inlägg är det inte sen eftermiddag utan förmiddag. Jag utnyttjar tiden för räknestugan. Jag har 3 elever här som just nu inte behöver hjälp. Men för en gångs skull känner jag mig nyttig. Eleverna som är här behöver hjälp då och då. De är ambitiösa som kommer 08.30 för extrahjälp trots att de börjar 11.20 och råkar ut för en håltimme mellan 10.40 och 11.20.

Dagens lektion handlar om linjära ekvationssystem. Det vill säga räta linjer som skär varandra och där skärningspunkten är lösningen på systemet. Nedan finns den presentation som jag kommer att visa för er eller förmodligen har visat för er när ni läser detta inlägg 😉 .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>