«

»

jan 26

Resfeber

Imorgon åker jag till matematikbiennalen. Jag har resfeber, jag tror att det kommer att bli jätteroligt. Eller vad sägs om titlarna på de seminarier jag kommer att besöka:

“Huvudsaken är att vi har roligt”,
CSI i Sverige eller Mattemord,
PBL-metodik i Matematik D,
Om konstruktion av problemuppgifter,
Matematiken bakom internetbanker,
Symmetrier i islamske mönstre,
Matte med lust och aktivitet,
Helvetet i en algebraisk Eqvation och
Siffersummeräkning.

Jag tror att jag kommer få en hel del matnyttigt och kanske något som inte är som jag trodde. Det jag vet är att det kommer inspirera mig och hjälpa mig i projekttänkandet genom de impulser och metoder jag kommer att få ta del av. Jag kommer att blogga och twittra från biennalen, så håll utkik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>