«

»

jan 20

Test om räta linjer

Hej, här är ert test om räta linjer. Gör det med en miniräknare, papper och penna som enda hjälpmedel.

När ni gjort det färdigt och skickat in resultaten skriver ni en kommenterar om vad ni tyckte om detta test och vad ni skulle tycka om att få fler test av denna sort.

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Liam

  Vissa som jag då behöver mer tid på att kolla i boken innan, och sen vill jag gärna ha hjälp med de vi har någon gång innan så jag kan få bekräftat att jag har rätt respektive fel.

 2. Kevin Palm

  Tjo. Jag tycker att det här testet var fullt av vaga formuleringar, men sättet var okej. Det är nog svårare att internetta fram svaren än man först kan tro, kom jag fram till nu när jag tänkte säga att det var enkelt att googla fram svar. Och är man kompetent nog för det är man kompetent nog för att ha pluggat och förstått läxan, för det mesta. Misstänker jag.

  Jag föredrager nog ändock matteprov med penna och papper och miniräknare.

  MvH,
  Kevin.

 3. Tobbe

  Hej Magnus! Jag behöver verkligen hjälp med linjära ekvationer och även andragrads ekvationer. Kommer till dig med detta.

  MVH

  /Tobbe

 4. Simon Svärd

  jag tyckte detta var ett bra sätt att göra prov/förhör på och jag tycker det var lite lättare att komma fram till ett svar när man har alternativ som gör att man i alla fall har en större chans att svara rätt på uppgiften. även om jag har svårt för matte B så blir det lite lättare i min åsikt. och jag tycker att du ska fortsätta ge såna prov/förhör

 5. Robin

  Jag tyckte detta testet var en bra idé, och att jag sedan inte hann plugga till det är en annan femma. Men jag tyckte detta var en helt okej idé.

 6. Sandra

  Jag tyckte det var helt okej att göra ett test på nätet. Men jag skulle behöva mer tid att plugga innan testet såfall.

  Ha de bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>