«

»

jan 20

Inför provet v 4

Det prov ni kommer att ha nästa vecka består av två delar. Den första delen är skriftlig och behandlar procenträkning och statistik, den andra delen är en praktisk uppgift som ska göras i kalkylprogrammet Numbers.

Nyckelbegrepp inför provet är procent, förändringsfaktor, förändring, medelvärde, median, typvärde, tabell, diagram, missvisande statistik och formler i Numbers.

Tillåtna hjälpmedel är för första delen miniräknare, penna och suddgummi. För andra delen krävs en macbook. Inga andra hjälpmedel tillåtna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>