«

»

Dec 03

Att göra ett dokument i LaTeX

Allt du behöver är:

  1. En LaTeX-distribution t ex MacTeX
  2. En manual för att lära dig hur man använder LaTeX (du kan med fördel använda manualen som uppslagsverk).
  3. En mall för ett LaTeX-dokument.

För att hjälpa till har jag dessutom gjort instruktionsfilmer för hur du kan bygga LaTeX-dokument. Den första filmen handlar om den grundläggande strukturen i ett dokument, den andra (tvådelad) om hur du skriver matematiktext samt om hur du ritar bilder och grafer med LaTeX.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>