«

»

Nov 30

Hemtenta MaB

Här är er hemtenta i MaB. Den ska skickas in till mig, som en pdf-fil skapad med hjälp av LaTeX, senast den 7 december klockan 23.59.59:99. Lycka till.

Ställ gärna frågor om LaTeX eller om uppgifterna som kommentarer i detta inlägga så att alla kan få ta del av svaren.

2 kommentarer

  1. Kevin und Albin

    Hej igen! Nu är det så att vi är på uppgift 6, och är inte helt säkra på vad en fullständigt löst ekvation är. Låter som om det skulle vara när det inte finns tvetydighet kvar i ekvationen, att alla variabler skulle vara utbytta med nummer (typ), men då skulle inte andragradsekvationer kunna vara fullständigt lösta. Vilket konfunderar oss, och vi hittar inget i matteboken. En förklaring, antingen idag eller imorgon, skulle uppskattas.

    1. mattemagnus

      Att en ekvation är fullständigt löst innebär att vi kan garantera att vi hittat samtliga lösningar till den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>