«

»

okt 29

LaTeX för Mac

Jag har nu gjort om min LaTeX-manual så att den är anpassad för att användas på en Mac. Dessutom är den uppdaterad men instruktioner som gör det lättare att i ett dokument göra snygga bilder och grafer. Jag kommer publicera instruktionsfilmer för de mest kritiska stegen så fort som de är färdiga.

Jag hoppas att den kommer till användning. Om det är något som ni i manualen inte förstår skriv en fråga som kommentar till detta inlägg så ska jag svara så fort det går.

1 kommentar

  1. mattemagnus

    Efter att ha lyssnat på en av mina elever är filen nu uppdaterad med kommandon för hur man skriver vissa tecken på en mac.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>