«

»

okt 16

MaC – inför provet

Några av er vill ha ett prov på torsdag nästa vecka, andra vill ha en hemtenta. Ni får välja vad ni vill ha meddela mig snarast.

För de av er som väljer ett prov så lägger jag här upp två gamla prov, förra året var kursen annorlunda upplagd så det är vissa delar som vi ännu inte gjort på de båda proven. På algebraprovet har vi gått igenom kunskaperna för uppgift 9-13 och på derivataprovet är det enbart uppgifterna 1,3,4 och 10 som ni kan lösa.

Lösningsförslag dyker upp när jag skrivit färdigt dem.

1 kommentar

  1. Per Cederstam

    Kör så det ryker, Magnus. Att hålla Matte C med 14 veckors paus i mitten är inte det lättaste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>