«

»

okt 14

En radiosändning om skapelse och liv

skol-2

Hannah och Marina ska snart sända.

Idag hade treorna sin redovisning på projektet skapelse och liv. De grupper som jobbat med att göra en livesändning med förinspelade inslag sände radio (länkar till programmen kommer när de är utlagda). Efter två veckors hårt arbete var det äntligen dags att lyssna på resultatet.

skol-3

Oscar i kontrollrummet.

Jag blev väldigt nöjd med deras arbete, det märktes att alla hade tagit uppgiften på allvar och fördjupat sina kunskaper inom det område de valt. Det var lite små skavanker här och där, men inget stort. Jättebra jobbat!

Klasskamraterna lyssnar.

Klasskamraterna lyssnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>