«

»

Dec 07

Repetition med gamla nationella prov

Då kursen Matematik 1 inte är samma kurs som Matematik A finns det inga gamla prov som är direkt anpassade för övning. Jag har därför tittat på några av de gamla och kommit fram till att genom att titta på det som kallas bedömningsexempl för kurs 1c, de gamla proven från Matematik A och några uppgifter från Matematik B proven så kan ni få en känsla över uppgiftstyperna. Jag har nedan lagt länkar så att ni själva kan ladda ner proven.
 
Bedömningsexempel Matematik 1c, gör alla uppgifter
 
Bedömningsexempel kurs 1c
 
Matematik A, gör alla uppgifter framförallt de större uppgifterna
 

Tidigare prov Matematik A
 
Matematik B, gör uppgift 2, 4, 8, 10, 11 och 12 på provet från 2011, uppgift 4,6,7,10 och 12 på provet från 2005 samt uppgift 1,5,8,12,13 och 15 på provet från 2002.
 
Tidigare prov Matematik B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>