«

»

apr 29

Om TeachMeet Syd (31/3-2011)

Jag har de senaste veckorna varit en mycket upptagen lärare. Det är mycket som händer när det börjar närma sig betygssättning. Jag vill ändå skriva något litet om mitt första TeachMeet. TeachMeet är ett tillfälle för lärare att dela med sig ac erfarenheter för sin undervisning. Du kan anmäla dig som talare med antingen två eller sju minutersgräns. Väl där slumpas talarna fram. Kanske får du tala, kanske inte. Det går givetvis bra att bara vara där som deltagare. Jag var där som talare för att tala om hur jag använder denna blogg i min undervisning. De ambitioner och idéer som jag har och vill utveckla. Här nedan ser du min presentation.

Det var en mycket rolig och trevlig tillställning. Jag lärde mig mycket. Andra lärde sig nog av mig. Jag säger nog för i ett rum med ca 100 personer som är intresserade av IKT, hur många använder inte en blogg? Men förmodligen inte som jag. Eller jag vet att de inte använder den som jag, det var dock så jag resonerade innan jag genomförde presentationen. Jag var osäker som jag alltid är, jag drabbades av akut jantelagsvånda. Nu är jag stolt och glad.

ps. bilder finns här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>