«

»

mar 24

Studiebesök på SYSAV

Igår var vi på studiebesök på SYSAV. Vi fick en föreläsning om deras sophantering och veta att de lyckas återvinna 97% av de sopor de får in. De övriga 3%:en deponeras och består av saker som inte kan återvinnas eller saker som inte ska återvinnas, tänk eternitplattor. Nedan är lite bilder från besöket!

Det är en mycket stor byggnad...

Rör och trappor överallt...

Förbränningsungen är varm några elever beskrev det som ett "rent" helvete...

Jo, de tog en bild på mig i hatt också...

1 kommentar

  1. Anna Svärd

    Hej!
    Vad kul att hittat hit till din blogg! Intressant och tänkvärd läsning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>