«

»

Feb
12

Rotekvationer

Jag har försökt göra en film om hur man löser rotekvationer. Jag tycker den blev bra. Vad tycker ni?

1 kommentar

Ingen ping

  1. Jessicabehöverläxhjälp säger:

    Hej Magnus:)

    Tack för hjälpen du gav mig med min läxa om rotekvationer! Du hjälpte mig verkligen att reda ut en hel del frågetecken:) Jag har tidigare fått läxhjälp i matte och detta har hjälpt mig mycket också. Men nu när jag har hittat din sida så har jag börjat förstå allt mer! Ha en trevlig helg och tack än en gång för hjälpen!

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>